2013. július 11., csütörtök

Primark

Szerda délelőtt elmentünk a város másik végébe a Primarkba. Mondjuk meglepően hamar oda értünk... A helyről azt kell tudni, hogy többnyire ruhákat árulnak, nagyon olcsón, emiatt iszonyatos taposás van. Londonban voltunk egyszer, próbafülke közelébe jutni esélytelen, az egész boltban minden szét van dobálva, mert szerencsétlen eladók nem bírják a tempót. Akkor mondjuk muszáj volt pl vékonyabb cipőt venni, ugyanis téli bakancsban voltam és akkor már tudtuk, hogy a vulkáni hamu miatt nem jutunk haza egyhamar. Illetve de, Párizson keresztül, ahol viszont már 25 fok volt. Hú de rég volt. :)
Na de most elnéztünk az itteni Primarkba is. Voltak egész jó cuccok is, kár, hogy azok semmivel sem voltak olcsóbbak, mint a H&M-ben. Persze, volt néhány nagyon olcsó (és persze gagyi) dolog, de olyan pocsék minőségben, hogy fogalmam nincs, ki akarja megvenni. Akkor már ezerszer inkább a Mauerpark, 3 euró fölött szerintem még nem vettem ruhát.
Vettünk pl 1 euróért vaníliás szobaillatosítót. Kapásból kettőt, egy jó lesz a fürdőbe. Nos, azóta, kettő van a fürdőben, mert nem lehetett megmaradni tőle a szobában. :P Viszont lett cuki neszesszerem, ami azért jó, mert nem merev falú, vagyis csak annyi helyet foglal a bőröndben, amennyit muszáj.
A taposás annyira nem volt vészes, köszönhetően a hétköznapnak, de így is elég idegesítő volt. Fél órát álltam a próbafülkékhez, aztán kiderült, hogy kb az összes üres. Azért állunk ennyit sorba, mert atombiztos a rendszer a lopások kivédésére. Aztán a pénztáraknál megint hosszú sor...
Max annyi értelme volt elmenni, hogy a lakásfelszerelés részük viszont egész jó, pl biztos, hogy nem fogok Eindhovenbe törülközőt cipelni magammal, hogy aztán más ne férjen a bőröndömbe, majd veszek ott 3 euróért nagyot és puhát (van kint is Primark).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése