2011. október 17., hétfő

Új blog

Nem, mint ha ezt a blogot olyan gyakran frissíteném, de azért muszáj volt ey másik blogot is csinálnom. ;-)

Az előzményekről...
Van ugye a Theia név, amit ezer éve használok, és eredetileg nicknév volt, de lassan az ékszereim is ezen a néven kezdtek el futni. Aztán befejeztem az ötvös iskolát, és előállt az a fura helyzet, hogy egy név alatt futottak a sütis ékszerek, meg az ötvös cuccok is. A kettő nagyon más kategória: mind árban, mind szaktudásban, vagy hogy mondjam.. lényeg, hogy a sütis fülbevaló hobbi, míg az ötvösség ennél több. A kettő pedig már nem ment egy név alatt. Az is zavart, hogy itt kint elkérhetem azt az árat az ékszereimért, amiért szívesen is adom, otthon viszont senki nem vette volna meg ennyiért. Azt meg nem akartam, hogy "800 Ft / 10 euro" - hogy a klasszikust idézzem. :-P Így az új ékszerek új név és új blog alá költöztek, itt lehet majd figyelemmel kísérni:

http://miccadesign.tumblr.com/

A blog angol nyelven fut, de semmi komoly tartalmi dologról nem lesz benne szó, már csak a korlátozott angol tudásom miatt is. Inkább képek - nem csak az ékszerekről, amúgy is -, hangulatok, Berlin, új ékszerek, ilyesmik. Sokkal gyakrabban fog frissülni, mint ez a blog, így a képek miatt érdemes lesz követni.

Lesz majd rendes weboldal is, üzemel az Etsy shop is, ahová folyamatosan töltöm fel az új- és még el nem adott régi dolgokat is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése