2011. szeptember 8., csütörtök

Megérkeztem...

Tudom, hogy ez a legkevésbé érdekes téma, ennek ellenére már látom, hogy visszatérő lesz: az időjárás. Hideg van. Nagyon.
Na jó, nem, de sokkal hidegebb, mint otthon, olyan 16 fok fele, fúj a szél, és biztos, hogy felesleges volt 3 darabnál több ujjatlan pólót hozni mondván, hogy még ősz van.

Az utazás nem volt túl izgalmas, viszont nagyon jó kis társaság verődött össze: egy drezdai lánnyal, aki önkéntes táborban volt Magyarországon már kontaktot is cseréltünk ("majd megtanulsz németül!" :-), a másik nagyon kedves úti társam egy német nő volt, aki viszont tanult Magyarországon is, és sokat utazik haza, így jól beszél magyarul. Vele is biztos, hogy fogok még találkozni.

Délután meglátogattuk a családot, ahol egy kétéves kislányra kell majd vigyáznom, és hamar kiderült, hogy megint nagyon kicsi a világ... Gábor ugyanis ismerte az apukát. :-) Pénteken megyek hozzájuk megint, egyelőre még nem egyedül kell a kislányért a bölcsibe mennem, majd jövő héttől.

Az este jó része azzal telt, hogy megpróbáltuk a használtan vett IKEA ágyat összerakni, inkább kisebb, mint nagyobb sikerrel, ugyanis a középső tartó lécet képtelenek voltunk összeilleszteni. Aztán begyújtani sem sikerült a szobában (igen, ennyire hideg van). Még szekrényt kéne szereznünk a ruháimnak (az biztos, hogy csak olyat keresünk, ami már alapból össze van szerelve és el lehet hozni egyben, mert elég reménytelennek tűnik az egyszer összerakott, majd később szétszedett IKEA-s bútorok újbóli összerakása. :-/)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése