2013. június 26., szerda

Szoba

Mostanra kezdem egy kicsit megszokni, hogy visszakaptam a szobámat. Mondjuk idáig takarítottam... és a fiókokat csak holnap fogom rendbe rakni, majd utána jön a felesleges cuccok szétszortírozása, szóval gyanítom, hogy innentől folyamatosan pakolni fogok.

Mondjuk dobott volna némileg a hangulatomon, ha az előző fél évben itt lakók néha takarítottak volna. Fél évnyi port feltakarítani elég húzós volt. Azóta felmostam, az ágyneműt kitettem szellőzni, az ötvös asztalon is kezdek kiigazodni. Az otthonról vissza hozott akrilfestékeket egyébként jó, hogy jól lezárt zacskóban hoztam vissza, ugyanis az egyik kiborult a bőröndömben. :P Vicces volt mindenről arany festéket mosni (mmint ami a zacskóban volt, vagyis többnyire a többi üvegről).

Amúgy meg hűvös van, és kicsit már bánom, hogy nem a vastagabb kabátomban jöttem vissza.

Reggel leugrottunk egy szuper kis kávézóba a közelben. A hely tulajdonosa angol, és nagyon szimpatikus volt, látszik, hogy nagyon lelkesen csinálja a helyet. Nagyon guszta palacsintákat árulnak a kávé mellett, a végén pedig meg is kínált minket egy-egy mini spenótos-sajtos palacsintával. Mi meg jól belelkesedtünk, hogy ilyen helyet kéne nyitni Pesten is. Aztán rájöttünk, hogy már van, a Nagyi Palacsintázója. Nos, az mondjuk köszönő viszonyban sincs ahhoz képest, amit itt ettünk. :P

Annyira sok cuccom van, fogalmam nincs, mi lesz azokkal, amiket nem akarok Eindhovenbe vinni, és haza vinni sem látom értelmét. :/

2 megjegyzés:

  1. Itt is hideg van (tizenöt fok kb); a nagyi palacsintázója egy szocialista maradék, egy kifőzde, egy korcs, egy proli kajálda - csak mondom.

    VálaszTörlés
  2. de a kókuszos meg marcipános palacsintájuk finom. Na jó, a mai élmény után inkább úgy mondom, ehető. (itt 13, mi nyertünk :/)

    VálaszTörlés